Artikelkatalog skriva artikel

Upplevelse i Göteborg

Artikel i Underhållning av Jim

Vill du hitta på något nytt och letar efter en unik upplevelse i Göteborg? Goda nyheter! Det finns massor att välja på. Nedan listar vi 3 tips som vi tror kan tilltala.

Hoppa fallskärm

Ingen lista är komplett utan fallskärmshopp. En upplevelse nästan alla har på sin todo-list att göra någon gång innan man lämnar världen. Många tror att man blir extremt höjdrädd och många som är just höjdrädda drar sig för att hoppa. Vilket man kan förstå, men faktum är att det är mycket läskigare att hoppa från 3 meter ner i vatten än 4000 meter konstigt nu. När man är så högt upp så tappar man förmågan att bedöma avstånd, precis som i ett flygplan när man tittar ut genom fönstret så får man sällan svindel. Så var det din bortförklaring är den borta nu.

Fiskpedikyr

Vi siktar högt och lågt nu för din upplevelse i Göteborg. Gillar du spaupplevelser med massage och sånt (som alla såklart gör) så kommer fiskpedikyr vara något helt nytt i den kategorin. Du doppar dina fötter i ett vattenbad och får ett gäng fiskar som äter upp den döda huden på dina fötter. Något som kanske låter lite läskigt att man ska bli biten men det känns faktiskt inte så mycket alls, det kittlar lite men inte olidligt. När du tar upp fötterna kommer de kännas som helt nya! Avsluta det med att smörja in dem med hudkräm så är du hemma!

Upplevelse i Göteborg som present

Varför är en upplevelse en så bra present? Tänk dig in i ett köpa en present till den där personen som är så svår, som har allt man kan tänkas komma på. Något man aldrig har för mycket av är upplevelser så det kan inte bli fel. Har personen inte gjort det du köpt så är det något att kryssa av sin bucketlist med, har de redan hoppat fallskärm? Tro mig, det är värt att göra igen!

Också perfekt till de personerna som alltid sitter hemma och bara aldrig får arslet ur vagnen och gör något. Med en present så känner man sig helt plötsligt mer motiverad(läs tvingad) att ge sig iväg och få ett minne för livet.

Varför just Göteborg? E du go ella?