Artikelkatalog skriva artikel

Köpa barnkläder billigt

Artikel i Barnkläder av kalle82

Att köpa barnkläder hör till ett av nöjena som småbarnsförälder. Problemet är att barnkläder är väldigt dyra och att det inte är någon idé att köpa på sig en hel hög då barnen fort växer ur dem. Denna artikel är tänkt att hjälpa dig brottas mot höga priser och barn som växer alldeles för snabbt.

Det första tipset går ut på att hjälpa dig att få lite mer över i plånboken utan att behöva göra avkall på de inköpta barnkläderna. För att göra våra knep krävs det att du tar dig lite tid men med tanke på att du kommer att handla för hälften av priset kan det vara värt att göra det. Till tipset, börja med att skapa en epostadress, när det är gjort går du och skriver upp dig på de olika affärerna som säljer barnkläder och deras listor för erbjudande. Gå nu tillbaka till din inkorg och sätt upp regler som lägger varje erbjudande i respektive affärs mapp. Det är ett måste för du kommer att bli bombad med erbjudanden.  Själva knepet går ut på att du i samband med ett erbjudande om exempelvis 30% rea, går ut och söker fram en rabattkod där som du kan använda i kassan. Dessa brukar vara på ca 5% -15%, och priset dras av i kassan. Webbutikerna har nämligen två olika system för att behandla produkterna, därför ska du använda rabattkoden under en rea. Vilket enkelt räknat ger dig det sänks priset via rean, bara där upp mot en 30-50%. När du kommer till kassan använder du rabattkoden och får det redan sänkte priset sänkt en gång till.

Det viktiga när du gör detta är att inte förlita dig på två rabattkoder då butikernas kassor inte kan hantera mer än en kod. Så se till att priset redan är sänkt på de varor du tänkt använda rabattkoden på. Det andra tipset handlar om att du helst ska se till att försöka pricka in säsongsavslutningar när du köper dina kläder. Exempelvis köper du vårens kläder tidigt på hösten och tvärtom. Varorna som ligger är enligt affärerna av en utgående modell och tar plats i lagret vilket brukar leda till att du kan köpa nästa års vårkollektion för halva priset.

Siste men inte minst vill vi tips om att du kan köpa barnkläder billigt om du väljer att köpa dem begagnade. Då får du helt plötsligt en säck med kläder för en bråkdel av nypriset. Problemet blir istället att hitta kläder som klarat den tidigare ägarens behandling. Inte sällan finns det en hel del fläckar, men är det overaller och utekläder brukar det fungera bättre då dessa kläder mer naturligt har ett slitage.