Artikelkatalog skriva artikel

Förpackningsmaskiner till företag i Sverige

Artikel i Maskiner & verktyg av emsdesignwebb

förpackningsmaskin

Förpackningsmaskiner till industri

Är ni i investeringstankar på en förpackningsmaskin? Perfekt. Vi kommer i denna artikel gå igenom de olika typerna som finns och vad man ska tänka på inför ett köp av industrimaskiner till förpackning av produkter.

De flesta av dessa förpackningsmaskiner kan kopplas ihop med transportband puscher och andra typer av industrimaskiner. Du kan t.ex. skapa ett slutet system av dessa ihopkopplade med rätt expertis.

Påsmaskiner

Påsmaskiner är en typ av förpackningsmaskin som är vertikal. De kan t.ex. packa olika typer av kryddor, pulver, skruvar, livsmedel, djurfoder eller flytande produkter. De finns i flera olika storlekar och typer men de flesta är lättdrivna och har stor tillgång till tillbehör och reservdelar, så som transportbanor för in och utmatning, multiheadvågar och andra typer av vågar. Förpackningar i påse kan varieras o många olika storlekar och modeller, exempel, ståpåse, stickers, platta påsar, påsar med skruvkork.

Flowpack

Flowpackmaskiner är en typ av packningsmaskin som finns i flera olika modeller. De passar t.ex. väldigt bra till att packa visitkort, smörgåsar, kakor frysta hamburgare, chokladbitar, tråg eller grönsaker. Finns i olika modeller beroende på produkt man ska packa.

Vinkelsvetsar

Är du ute efter en helautomatisk vinkelsvets? Inga problem. Det finns flera toppmodeller som t.ex. APSS-5022, en förpackningsmaskin från Alpha Pack som klarar både polyolefin och polyeten . Maskinerna kan producera upp till hela 30- 60 st produkter per minut! Du kan t.ex. förpacka ägg, pappersrullar, långa rör, livsmedel, djurfoder Enkelt och effektivt för företag. APSS-5022 kan förses med krymptunnel efter inplastning och därmed få en snygg och klar förpackning.

Vad ska du välja för maskiner?

Allt beror på vilken typ av maskin som ni söker och vilka kopplingsmöjligheter som du är ute efter. De flesta kan kopplas på med transportband eller andra typer av maskiner. Så kolla upp innan vilka andra maskiner du har och sen kontakta din leverantör för mer information. Allt är beroende av vad ni ska packa, exempel önskar ni sampacka 2-3 burkar eller flaskor, så ska man välja en pucher för sampackning. Önskar ni ståpåse ex för butiksexponering då väljer ni en påsmaskin med tillbehör som kan forma påsen. Allt beroende av åsens utformning så väljer ni tillbehör.

Vilka är då Inplastic?

Vi på Inplastic är ett Svenskt företag som är försäljare och leverantör av industrimaskiner av högsta kvalité. Vårt mål är att leverera en extremt hög service så att du som kund alltid blir 100% nöjd! Hos oss ska du kunna hitta maskiner, reservdelar och inplastningsmaterial och film. Du får gärna höra av till oss om du är intresserad av något av de ovan eller om du bara vill ha råd angående din maskin. Vi hjälper som sagt gärna till!

  • Marknadens bästa förpackningsmaskiner
  • Tillbehör och reservdelar
  • Kostnadsfria råd och tips
  • 100% kundservice där fokus ligger på att du alltid blir nöjd

Är du ute efter en förpackningsmaskin till ditt företag? Då tycker jag att du ska kontakta oss på Inplastic , en specialiserad leverantör av just påsmaskiner, flowpack, vinkelsvetsar, transportbanor och ett stort utbud av andra typer av industrimaskiner. Hör av dig så ser vi till att du får den maskin som passar dig bäst!