Artikelkatalog skriva artikel

Billiga barnkläder en guldgruva

Artikel i Barnkläder av kalle82

Visste du att du kommer att spendera i snitt 25000 kr per år på att köpa barnkläder. Det är mer än dubbelt så mycket som du kommer att lägga på barnmat! Då är det inte svårt att förstå att du kan förbättra familjens ekonomi rejält om du kan börja köpa billigare barnkläder. Vi har sammanställt några grundläggande tips för hur du ska hitta olika sorters barnkläder  på rea och för att få billiga barnkläder.

Sök efter dina favoritmärken online. Ett av de enklaste sätten att hitta billiga märkeskläder är att skriva ordet rabatt eller billigt och varumärket du letar efter i en sökmotor. Många webbplatser erbjuder billiga barnkläder från kända designers då de har hela lagret fullt och försöker med alla medel att göra plats för fler varor. Vissa online återförsäljare har också exklusiva butiker som inkluderar billiga pojkkläder och billiga flickkläder från många olika designers.

Gå igenom varje webbutik för att se vad de marknadsför och har till salu. För att hitta billiga barnkläder, kan du besöka dina favoritbutiker för att kontrollera vilka online-specifika erbjudanden de har eller om de har utförsäljning på kläder och skor du är intresserad av. Många återförsäljare erbjuder rabatter eller sänkt frakt runt helgdagar eller andra högtrafikerade tider. Ett exempel är att det går att att köp billiga pojkkläder runt Fars dag. Samma gäller för lite finare kläder, de brukar vara billigare runt jul. Vill du komma år de bästa erbjudandena så ska du titta på på webbutikernas egna flik för utförsäljning.

Anmäl dig till butikernas  e-post nyhetsbrev. Det bästa sättet att  hitta billiga barnkläder på nätet är att gå rätt på grossisterna och skriva upp sig på deras e-postlistor. Vissa webbplatser skickar exklusiva kuponger till medlemmarna för rabatt på både barnkläder och barnskor, medan andra skickar meddelanden om kommande försäljningar eller erbjudanden. Hos de flesta återförsäljare kan du också anpassa e-uppdateringar och nyhetsbrev till dina önskemål, så att du bara får erbjudanden om en speciell typ av kläder eller accessoarer, du kan också bestämma så att du får det utskickat vid vissa tider eller på särskilda dagar i veckan.

Handla utifrån årstiderna. Återförsäljare rensar ofta ut sina lager när säsongen är slut, detta för att ge plats för olika delar. En av de bästa tiden att hitta rabatterade barnkläder och skor är i slutet av sommaren och början av våren, när vädret börjar förändras dramatiskt. Här kommer exempel på kläder att leta efter: Shorts, kjolar och andra kläder, detta ska du titta efter precis innan skolan börja. Tanken är att du ska fylla upp för nästa sommar.