Artikelkatalog skriva artikel

Bästa hårtrimmern 2018

Artikel i Hår av annikaz

Vill du hitta den bästa hårtrimmern 2018 för herr? Då har du kommit väldigt bra. Snart går vi in på 2018 och det är därför högtid att dem nya modellerna av hårtrimmer och rakapparater lanseras av tillverkarna eftersom dem alltid lanserar 6-12 månader i förväg. Idag ska vi recensera vad vi anser är en prisvärd och pålitlig hårtrimmer, baserat på vårt omdöme men även vad folk på internet tycker och även frisörer som använder det i deras yrke.

Vi kommer lägga fram råd vid köp av hårtrimmer som är prisvärd, pålitlig och enkel att använda samt har bra batteritid för att köra sladdlöst. Det man först måste tänka på är att hitta skillnaden mellan dem olika modellerna. Vad är det som gör att Philips tillverkar bättre hårtrimmer än Braun eller något annat märke? Först och främst är det batteritiden där Philips ofta ligger i framkant och batterit ger 1-2 timmar drifttid efter 1-2 timmar uppladdning. Batteriet är gjort av typen litiumjon och är ett återuppladdningsbart batteri. Sen har vi även skillnaden i tillbehör. Philips snålar verkligen inte med att skicka med alla tänkbara tillbehör och rengöringskit till deras hårtrimmer, så att du kan vårda din hårtrimmer utan att känna att du sliter på den.

Något annat att tänka på är vad du vill få ut av din trimmer. Är du den typen som är nöjd med 8mm kort på huvudet runt om? Eller vill du satsa på lite mer avancerade trimmningar och se till att fixa dina skägglinjer om du nu har skägg? Då ska du hitta en trimmer med vädligt många ”klippers” alltså längdjusteringar. Philips har väldigt bra hårtrimmers med olika längdjusteringar som passar alla, oavsett vilken hårfrisyr du ska klippa dig efter. Vissa använder sin hårtrimmer som en rakapparat, och det funkar lika bra. Många hårtrimmer är gjorda i rostfritt stål och är lätta att bära runt, samt har precisionsskärning som gör det möjligt för dig att fixa linjer så du inte ser helt ofräsch ut.

Philips hårtrimmer

Vi rekomenderar hairclipper serien 9000. Du får en bra apparat med smart-display med touch som tillåter dig att ändra längdinställningen väldigt enkelt. Dessutom finns det en minnesfunktion som kommer ihåg dina favoritinställningar. Skärbladen är gjord i titan och är självslipande för att du ska få en precis och rak hårklippning. Som vi tidigare nämnt kan du använda din hårtrimmer som en rakapparat för att fixa till linjer och kontur. Vi rekommenderar även att kolla in hårtrimmer bäst i test för att få fram andra tips på bra hårtrimmers.