Artikelkatalog skriva artikel

5 sätt att köpa barnkläder!

Artikel i Barnkläder av kalle82

I denna artikel kommer vi att gå igenom 10 olika sätt att köpa barnkläder. Du kommer att få se en mängd olika sätt några bra och andra än bättre, tanken med artikeln är att du ska ha en lite bättre bred när du väl ska ut och handla barnkläder! Alla sätt vi beskriver kommer inte att vara det bästa för just dig, så gillar du inte ett sätt hoppa över och läs vidare!

1. Det gamla hederliga sättet att gå ut på stan med familjen strosa runt, ta en kaffe och vandra runt mellan alla reorna. Det här är ett av det mest uppskattade sätten då det brukar vara kul att komma ut, men pass på barnens humör kan svänga och då kan det mycket väl bli en av de minst uppskattade sätten.

2. Tittar du efter affischer på stan kommer du ganska snart se att det kryllar av små loppmarknader, här kan du köpa massvis med barnkläder. Men du får se upp med allting runtomkring, som smuts, hål i kläderna och annat. Men tar du dig bara tiden att titta så kommer du att hitta mängder av kläder.

3. Köpa barnkläder på utomlandsresa är underskattat men allt fler och fler ber sina nära och kära att fylla resväskorna med barnkläder från andra länder. Generellt sett så är barnkläderna mycket billigare utomlands än i Sverige så det brukar inte kosta allt för mycket att fylla en resväska med kläder av bra kvalitet som också är snygga.

4. Kompisköp eller byt, har blivit mycket vanligare nuförtiden. Det går ut på att folk som känner varandra (kan vara nya människor också) träffas och alla har tagit med en säck med barnkläder. Sedan läggs alla kläderna på ett bord och där kan folk antingen köpa eller byta plagg med varandra. Det är ett bra sätt att båda spara en krona eller två samtidigt som du lär känna nytt folk!

5. Att handla på blocket eller tradera, är nog ett av de vanligaste sätten idag! Du kan gå in med en relativt liten summa pengar och i stort sett köpa vad som helst. Om du exempelvis är inne på blocket är det viktigt att du ser till att det du tänkt köpa motsvarar de krav du har på kläderna. Det säljs nämligen mycket skit och skräp på blocket, därför måste du verkligen ta dig lite tid och jämföra annonser med varandra. På tradera är det annorlunda där säljs det ”nya” barnkläder på auktion, vilket gör att det ibland kan bli väldigt förmånliga priser.

Det var allt för denna gången!